F.C. København mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København skal op imod Manchester United den kommende onsdag i et opgør på Parken connected by 3. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan F.C. København kigge på en opnåede point, hvilket giver en placering som nummer fire i stillingen. Manchester United befinder sig placeret som nummer tre på tre point.

F.C. København er stadig på udkig efter deres første sejr i Champions League. Skulle det kikse endnu engang, ligner det en umulig opgave at slutte gruppespillet i top to. Alt i alt ligner kampen i fjerde runde et opgør, der ganske enkelt skal vindes.

Manchester United rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med tre point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Parken connected by 3, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

F.C. København har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Manchester United har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

 • F.C. København scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • F.C. København scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • 7 af F.C. København’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 5 F.C. København kampe, har summen af mål været under 3.5
 • Der er scoret imod F.C. København i 10 af de seneste 12 kampe
 • Manchester United scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Manchester United var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
 • Der er scoret imod Manchester United i 10 af de seneste 12 udekampe
 • 6 af Manchester United’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
 • 7 af Manchester United’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 3 F.C. København kampe mod Manchester United var summen af mål under 3.5

Odds til kampen mellem F.C. København og Manchester United leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: F.C. København (4.20) | Uafgjort (3.75) | Manchester United (1.83)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.08) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.10) | BTTS Nej (1.67)

Mangler du en bookmaker til F.C. København mod Manchester United? Få et risikofrit væddemål her.

F.C. København vs Manchester United – Seneste nyt

F.C. København kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United den kommende onsdag. Kevin Diks får en fridag fra F.C. København-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Davit Khocholava, Mohamed Elyounoussi, Birger Meling og William Clem er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod Manchester United med på Parken connected by 3.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Marcus Rashford, Victor Lindelof, Casemiro, Harry Maguire, Antony, Mason Mount, Luke Shaw og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken connected by 3.

Lineup F.C. København vs Manchester United

Form F.C. København mod Manchester United

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hvidovre nedlagt 4-0, hvorefter det blev 1-0 mod FC Midtjylland. Senest måtte også Randers FC bøje sig i et 2-4 nederlag.

Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-3 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-3 til Newcastle, for så at svare igen med en 0-1 sejr over Fulham.

F.C. København mod Manchester United – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Manchester United sig en 1-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag? F.C. København går ind til deres kamp mod Manchester United på Parken connected by 3 med en indbyrdes historik for deres tidligere fire opgørs, der siger 1-0-3.

F.C. København var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Manchester United sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. F.C. København præsterede fire sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Parken connected by 3.

F.C. København mod Manchester United – Formstærke spillere

Med to mål i de seneste seks kampe har Viktor Claesson været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Manchester United. Hos gæsterne går Rasmus Hoejlund efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.