F.C. København mod Randers FC i 3F Superliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

F.C. København er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Randers FC på fredag i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.62 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Parken.

F.C. København indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 39 point efter 19 kampe. På de 19 runder Randers FC har afviklet, har de indsamlet 29 point og ligger nummer 6 i stillingen.

Randers FC vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet F.C. København, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

F.C. København har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål i e kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Randers FC.

 • F.C. København scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
 • F.C. København har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
 • F.C. København vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod F.C. København i 5 af de seneste 6 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
 • Randers FC har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Randers FC har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 3 kampe
 • F.C. København har scorede i de seneste 18 hjemmekampe i træk de har spillet mod Randers FC
 • F.C. København har har ikke tabt i 16 af 18 seneste hjemmekampe mod Randers FC
 • I de seneste 8 F.C. København kampe mod Randers FC var summen af mål under 3.5
 • F.C. København har vandt i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Randers FC
 • I 7 ud af 8 seneste F.C. København hjemmekampe mod Randers FC var antallet af mål over 2.5

Form F.C. København mod Randers FC

F.C. København i forrygende form.

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Slovan Bratislava nedlagt 2-0, hvorefter det blev 2-0 mod OB. Senest måtte også Viborg FF bøje sig i et 2-0 nederlag.

Randers FC i miserabel form.

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 1-3 mod Viborg FF og Leicester. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod FC Nordsjælland.

F.C. København v Randers FC Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og Randers FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan F.C. København og Randers FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Parken i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Pep Biel, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe i alle turneringer for F.C. København, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Vito Hammershøj-Mistrati har stået det rette sted 6 gange i sæsonen for Randers FC, som håber, at han kan føje yderligere til totalen.