F.C. København mod Randers FC i 3F Superliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

F.C. København er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Randers FC på søndag i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.57 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Parken.

F.C. København fører tabellen an i 3F Superliga efter at have samlet 57 point for deres 26 kampe. Randers FC halser efter på en placering som nummer 6 i stillingen med 36 point for deres 26 runder.

Randers FC vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet F.C. København, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

F.C. København har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 4 mål. Det er lig med 0.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 8 gange.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Randers FC.

 • F.C. København scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
 • F.C. København vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • F.C. København har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod F.C. København i 5 af de seneste 6 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 11 af de seneste 13 kampe
 • Randers FC scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • F.C. København har scorede i de seneste 19 hjemmekampe i træk de har spillet mod Randers FC
 • F.C. København har har ikke tabt i 17 af 19 seneste hjemmekampe mod Randers FC
 • I de seneste 9 F.C. København kampe mod Randers FC var summen af mål under 3.5
 • I 8 ud af 9 seneste F.C. København hjemmekampe mod Randers FC var antallet af mål over 2.5
 • F.C. København har vandt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Randers FC

Form F.C. København mod Randers FC

F.C. København fortsætter pointhøsten.

F.C. København har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Midtjylland med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Silkeborg IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Brøndby IF.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Randers FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af AaB, før FC Midtjylland satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 1-2.

F.C. København vs Randers FC – Seneste nyt F.C. København kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Randers FC. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne. Victor Kristiansen, Valdemar Lund og Zeca er blandt de 3 spillere, som mangler for F.C. København den kommende søndag. Randers FC ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder F.C. København. Alhaji Kamara, Marvin Egho og Joel Kabongo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Parken.

F.C. København v Randers FC Indbyrdes historik

F.C. København blæste fuldstændig Randers FC omkuld med sejre på 3-0 og 2-0 i deres seneste møder i 3F Superliga. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.57, hvilket svarer til, at bookmakerne giver F.C. København64% chance for at banke Randers FC. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Randers FC udbetaler 5.75 i gevinst på oddset for en sejr. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og Randers FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan F.C. København og Randers FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Parken i vente.

F.C. København mod Randers FC – Hold øje med…

På trods af blot 2 mål i sine seneste seks kampe for F.C. København, har Pep Biel været stærkt kørende i denne sæson med 10 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Randers FC, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på søndag.