F.C. København mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Randers FC kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

F.C. København har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Randers FC har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

F.C. København var på måltavlen i deres seneste 15 i træk.

Vores tip

Form F.C. København mod Randers FC

Bare ét point forhindrer F.C. København i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 3-2 mod FC Midtjylland og AGF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod FC Nordsjælland. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 12 og indkasserede syv mål.

Randers FC har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Viborg FF med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod OB. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Vejle Boldklub. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede syv mål.

F.C. København vs Randers FC – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Randers FC den kommende fredag. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod Randers FC med på Parken connected by 3.

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder F.C. København.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Parken connected by 3.

F.C. København mod Randers FC – indbyrdes historik

F.C. København ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 4-2 i deres seneste to opgør mod Randers FC. F.C. København plejer at være ok med at møde Randers FC, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Parken connected by 3.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Randers FC og F.C. København.

F.C. København mod Randers FC Spiltips

Orri Oskarsson har været stærk for F.C. København i den senere tid med fem mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Randers FC håber, at Wessel Dammers kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. F.C. København præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Parken connected by 3.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens F.C. København har et gennemsnit på 1.9 mål i de opgør, har Randers FC et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.