F.C. København mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet F.C. København skal på søndag i kamp mod Silkeborg IF på Parken connected by 3 i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

F.C. København går ind til runde 26 som nummer 3 i 3F Superliga tabellen med 46 point på kontoen. Med 25 runder bag dem har Silkeborg IF samlet 29 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

F.C. København har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Silkeborg IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

F.C. København er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF kigger på otte sejre, samt fem uafgjorte såvel som 12 nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

  • F.C. København scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • 7 af F.C. København’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 12 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 11 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 19 af de seneste 21 kampe
  • Silkeborg IF var i tabte 7 af deres seneste 9 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 14 af de seneste 15 udekampe

Form F.C. København mod Silkeborg IF

Bare ét point forhindrer F.C. København i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-1 mod Brøndby IF og FC Nordsjælland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod FC Midtjylland. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 12 og indkasserede fire mål.

Silkeborg IF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Brøndby IF, hvorefter de mod Fredericia tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Nordsjælland, der vandt 0-1. Silkeborg IF vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv fire.

F.C. København opnåede ni point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 11 mål scoret og 14 indkasseret. Af deres seneste ti kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig syv point og to sejre. De indkasserede 21 mål, mens de selv scorede ti gange.

F.C. København vs Silkeborg IF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Silkeborg IF på søndag. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod Silkeborg IF med på Parken connected by 3.

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexander Lind og Joel Felix bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Parken connected by 3.

F.C. København mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

F.C. København har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 0-3 kamp, der blev spillet på Parken connected by 3 den 18 februar 2024. F.C. København har en fornuftig 5-3-2 historik mod Silkeborg IF, som de bankede 3-0 i deres seneste indbyrdes opgør.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem F.C. København og Silkeborg IF blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

F.C. København mod Silkeborg IF Spiltips

Andreas Cornelius har været stærk for F.C. København i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Silkeborg IF håber, at Stefan Thordarson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

F.C. København vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Silkeborg IF vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for F.C. København på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. F.C. København presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Silkeborg IF presterte en mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.