F.C. København mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 6 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når F.C. København på søndag møder SønderjyskE. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op. 

F.C. København ligger nummer 3 i stillingen med 11 point efter at have afviklet 5 kampe. 7 point efter, som nummer 8, finder man SønderjyskE placering efter 5 kampe. Et væddemål på SønderjyskE giver dig netop nu 8.50 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 12% chance for at slå F.C. København. Ønsker du at placere dine indsatser på F.C. København, kan de spilles til 1.34 på oddset. 

SønderjyskE drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som F.C. København besidder, når de to klubber møder hinanden i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København vs SønderjyskE.

  • F.C. København har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 27 af 29 kampe.
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste SønderjyskE kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • SønderjyskE $NON_SCORING i seneste 5 af 7 kampe.

Form F.C. København vs SønderjyskE

F.C. København vanskelige at nedbryde.

F.C. København vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at F.C. København præsterede en 2-0 sejr mod OB, hvorefter de noterede en 4-2 sejr mod Brøndby IF, inden deres seneste kamp resulterede i en 3-1 sejr mod AGF.

SønderjyskE håber på frisk start.

SønderjyskE går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at SønderjyskE præsterede et 2-0 nederlag mod FC Nordsjælland, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Randers FC, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland.

Med F.C. København i rigtig god form i de senere uger, hvor SønderjyskE ikke har leveret overbevisende, er et spil på F.C. København til 1.34 på oddset det oplagte valg.

F.C. København v SønderjyskE Indbyrdes historik

F.C. København vandt 3-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Parken i February 2021 i 3F Superliga. F.C. København møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem F.C. København og SønderjyskE bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Pep Biel. Han har vist flaget for F.C. København med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

SønderjyskE har til gengæld forhåbninger om, at Victor Ekani kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.