F.C. København mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når F.C. Københavnpå lørdag møder Vejle Boldklub. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

F.C. København går ind til runde 12 som nummer 2 i 3F Superliga tabellen med 23 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har Vejle Boldklub samlet otte point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

F.C. København har før kampen på lørdag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Vejle Boldklub præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

F.C. København har vundet syv sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Vejle Boldklub kigger på to sejre, samt to uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Form F.C. København mod Vejle Boldklub

Bare ét point forhindrer F.C. København i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 1-2 mod FC Midtjylland og Bayern Munich. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod AGF. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede syv mål.

Vejle Boldklub ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod FC Nordsjælland i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Hvidovre IF, som blev nedlagt med 3-1. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv seks.

F.C. København udviste meget lidt nåde i deres seneste seks kampe mod bundholdene i tabellen. De opnåede 16 point og fem sejre mod hold, der ligger blandt de nederste seks, idet de scorede 14 mål og indkasserede fire. Intet andet hold i 3F Superliga har præsteret lige så mange point mod hold, der ligger blandt de nederste seks. Vejle Boldklub opnåede nul sejre og to point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

F.C. København vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

F.C. København kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Vejle Boldklub.

William Clem, Andreas Cornelius, Nicolai Boilesen og Davit Khocholava er blandt de fire spillere, som mangler for F.C. København den kommende lørdag.

Vejle Boldklub har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Thomas Gundelund og Dimitrios Emmanouilidis, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken connected by 3.

F.C. København mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

F.C. København ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Vejle Boldklub. F.C. København har generelt overtaget mod Vejle Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.30.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og Vejle Boldklub fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

F.C. København mod Vejle Boldklub Spiltips

Roony Bardghji har været stærk for F.C. København i den senere tid med nul mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Vejle Boldklub håber, at Yeni N’Gbakoto kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

F.C. København vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Vejle Boldklub vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Vejle Boldklub to sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. F.C. København opererer med et snit på 2.7 mål i disse dueller, mens Vejle Boldklub ligger på 0.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.