F.C. København sænker SønderjyskE i Haderslev

Top møder bund når F.C. København skal teste formen af mod SønderjyskE til en kamp i 3F Superliga på Sydbank Park. SønderjyskE indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 8 point efter 11 kampe. På de 11 runder F.C. København har afviklet, har de indsamlet 24 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE vs F.C. København.

  • SønderjyskE har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • F.C. København har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • F.C. København har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • F.C. København har scoret i de seneste 17 udebane kampe i træk.

Form SønderjyskE vs F.C. København

SønderjyskE drømmer om mere.

SønderjyskE har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-3 sejr over B 1913. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til AGF, siden 4-0 mod AaB.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været godkendte for F.C. København igennem de seneste ugers kampe. De åbnede med 5-1 sejr over FC Nordsjælland. Det blev fulgt op med 3-1 over Lincoln Red Imps i Conference League, hvorefter det blev til 1-1 mod Viborg.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af F.C. København til 1.49 på oddset virker som et fristende bud på den kommende søndag.

SønderjyskE v F.C. København Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i august i 2021 i 3F Superliga. Et væddemål på F.C. København giver dig netop nu 1.49 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 67% chance for at slå SønderjyskE. Ønsker du at placere dine indsatser på SønderjyskE, kan de spilles til 6.40 på oddset. SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod F.C. København, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og F.C. København. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Daniel Prosser. Han har vist flaget for SønderjyskE med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

F.C. København har til gengæld forhåbninger om, at Pep Biel kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.