F.C. København sætter jagten på førsteplads ind mod OB

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af OB den kommende søndag i 3F Superliga. Alt andet end en sejr til F.C. København vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 2 har F.C. København formået at skrabe 33 point sammen for 17 kampe. Med 19 point har OB for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i 3F Superliga.

OB går ind til kampen mod F.C. København den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

F.C. København har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

OB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v OB.

  • F.C. København har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • F.C. København vandt deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod OB i 18 af de seneste 20 udekampe
  • F.C. København har har ikke tabt i de 24 hjemme seneste kampe i træk mod OB
  • F.C. København har scorede i 30 af de senest 31 hjemmekampe mod OB
  • F.C. København har vandt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod OB
  • I 4 af de seneste 5 kampe F.C. København har spillet mod OB har begge hold scoret
  • I 14 ud af 16 seneste F.C. København hjemmekampe mod OB var antallet af mål over 1.5

Form F.C. København mod OB

F.C. København vanskelige at nedbryde

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Lincoln Red Imps FC nedlagt 4-0, hvorefter det blev 3-1 mod AaB. Senest måtte også Slovan Bratislava bøje sig i et 2-0 nederlag.

OB i miserabel form.

I deres seneste tre kampe formåede OB først at banke FC Nordsjælland med 2-0. Herefter nedlagde de også Randers FC med 0-2, inden stimen stoppede mod Randers FC, der vandt en 1-2 sejr.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af F.C. København til 1.45 på oddset virker som et fristende bud på den kommende søndag. Bookmakerne giver F.C. København 69% chance for at tage tre point mod OB. Det svarer til, at man får 1.45 på oddset for sejr til F.C. København, mens uafgjort giver 4.35 gange igen. En væddemål på en udesejr til OB betaler dig pengene 7.00 gange igen på oddset.

F.C. København v OB Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i August 2021 i 3F Superliga. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod OB, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem F.C. København og OB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan F.C. København og OB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Parken i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Pep Biel når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for F.C. København, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Mads Froekjaer-Jensen har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for OB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.