F.C. København skal svare igen mod FC Nordsjælland

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når FC Nordsjælland tager imod F.C. København på søndag.

Det er sidste sæsons nummer 5 med med 43 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 3 i denne runde 10 i 3F Superliga. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i 3F Superliga, der nåede op på med 55 point.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har FC Nordsjælland samlet 13 point efter 9 kampe. På 20 point befinder F.C. København sig rangeret som nummer 2 for 9 afviklede kampe.

Bookmakerne giver FC Nordsjælland 25% chance for at tage tre point mod F.C. København. Det svarer til, at man får 4.00 på oddset for sejr til FC Nordsjælland, mens uafgjort giver 3.80 gange igen. En væddemål på en udesejr til F.C. København betaler dig pengene 1.81 gange igen på oddset.

Der står en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når FC Nordsjælland møder F.C. København, og det vil fortsætte for mindst én af dem. Begge har fået sparket den indledende del af sæsonen godt i gang og nu gælder det om at konsolidere.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland vs F.C. København.

  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål OVER 2.5.
  • F.C. København har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • F.C. København har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • F.C. København har scoret i seneste 18 af 20 kampe.

Form FC Nordsjælland vs F.C. København

FC Nordsjælland fanget i stime af nederlag.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Nordsjælland, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. FC Nordsjælland har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod AaB, et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland og senest et 3-2 nederlag mod Randers FC.

F.C. København inde i god stime.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. F.C. København har i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-0 sejr mod Vejle Boldklub, en 2-0 sejr mod Randers FC og senest et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 1.81 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, FC Nordsjælland har stillet til skue, virker F.C. København som det oplagte valg til en vinder.

FC Nordsjælland v F.C. København Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem FC Nordsjælland og F.C. København fandt sted i april 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. FC Nordsjælland møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem FC Nordsjælland og F.C. København var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Andreas Schjelderup. Han er topscorer for FC Nordsjælland med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

F.C. København krydser til gengæld fingre for, at Pep Biel kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.