F.C. København mod AaB i 3F Superliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet F.C. København skal bruge ét point i weekendens kamp mod AaB, og så er titlen atter på københavnske hænder. Mon dog ikke outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse?

Som ligaens førerhold har F.C. København gjort krav på 65 point efter 31. På plads 4 i tabellen har AaB indsamlet 45 point for 31 kampe.

Det er ikke sådan, at F.C. København ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 6 mål imod, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v AaB.

 • F.C. København scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • F.C. København har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • F.C. København vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • F.C. København scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • AaB scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
 • I de seneste 5 kampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
 • AaB har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • AaB har ikke vundet deres seneste 6 kampe
 • AaB tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • F.C. København har scorede i de seneste 23 hjemmekampe i træk de har spillet mod AaB
 • F.C. København har har ikke tabt i 21 af 22 seneste hjemmekampe mod AaB
 • F.C. København har scorede i 20 af de senest 22 kampe mod AaB
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe F.C. København har spillet mod AaB har begge hold scoret
 • I 26 ud af 28 seneste F.C. København hjemmekampe mod AaB var antallet af mål over 1.5

Form F.C. København mod AaB

F.C. København bøjer sig ikke

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Brøndby IF, før de bankede Silkeborg IF med 2-1. Senest blev Randers FC nedlagt i en 2-0 sejr.

AaB i ekspresfart mod bunden.

Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af FC Midtjylland, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brøndby IF, som satte sig igennem med 1-3.

F.C. København v AaB Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem F.C. København og AaB bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan F.C. København og AaB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Parken i vente.

F.C. København mod AaB – Formstærke spillere

Det har indtil videre været en god sæson for Pep Biel, der er oppe på flotte 11 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og F.C. København håber, at han finder den form frem igen mod AaB. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Pep Biel til at finde vej til netmaskerne her.