F.C. København mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København skal op imod AC Horsens på Parken den kommende søndag i en spændende 3F Superliga duel.

F.C. København kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 6 mål. Det er 0.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 6 gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens AC Horsens præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v AC Horsens.

  • F.C. København vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • AC Horsens har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • AC Horsens har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens vandt 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • AC Horsens vandt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form F.C. København mod AC Horsens

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Brøndby IF, før de bankede Silkeborg IF med 2-1. Senest blev Randers FC nedlagt i en 0-2 sejr. F.C. København har vist potent form på Parken med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 9 mål, mens de tillod 2 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 0-4 over Nykøbing FC samt FC Fredericia. Serien blev dog bremset mod Hvidovre IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AC Horsens to sejre, mens de spillede 1 draw kampe uafgjort. De led 3 defeats nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede 8 mål.

F.C. København vs AC Horsens – Seneste nyt

F.C. København kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod AC Horsens.

Akinkunmi Amoo og Zeca er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod AC Horsens med på Parken.

F.C. København mod AC Horsens – indbyrdes historik

F.C. København plejer at byde at møde AC Horsens, med 6 sejre i de seneste 10 møder. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.29.

Isak Bergmann Johannesson har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for F.C. København, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AC Horsens.

F.C. København høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 3 nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 2 nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. F.C. København åbnede scoringen i ikke færre end 7 af deres seneste 10 hjemmekampe. AC Horsens har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. F.C. København præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens AC Horsens snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af F.C. Københavns sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.