F.C. København mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København byder velkommen til AGF i 3F Superliga på søndag på Parken.

F.C. København er nummer 9 i tabellen med 12 point efter 10 kampe, mens AGF rangerer som nummer 5 med 16 point efter 10 kampe.

F.C. København har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens AGF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

F.C. København har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise 4 sejre og 6 nederlag. F.C. København scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

AGF har indtil videre præsteret 5 sejre og 1 uafgjort samt 4 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v AGF.

  • F.C. København har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
  • F.C. København tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 17 af de seneste 19 udekampe
  • AGF scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • AGF scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 3 kampe

Form F.C. København mod AGF

Bare ét point forhindrer F.C. København i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af OB, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Sevilla. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 2-1. F.C. København vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 11 mål og lukkede 6.

AGF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af FC Nordsjælland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Silkeborg IF, for så at svare igen med en 3-1 sejr over AaB. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 5 mål.

F.C. København har opnået 3 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 1 kampe med en score på 5 mål for og 11 imod. AGF vandt 1 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 6 mål og lukkede 7 ind. Dette indbragte dem 4 point.

F.C. København vs AGF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AGF på søndag. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Rasmus Falk, Andreas Cornelius, Akinkunmi Amoo og Kamil Grabara er blandt de 4 spillere, som mangler for F.C. København på søndag.

F.C. København mod AGF – indbyrdes historik

AGF formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod F.C. København. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da F.C. København senest mødte AGF i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver F.C. København57% chance for at banke AGF. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod AGF udbetaler 4.26 i gevinst på oddset for en sejr. F.C. København har været en smule mere succesfuld i end AGF i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med F.C. København på oddset. Bookmakerne giver odds 1.75 en hjemmesejr.

AGF scorede i deres seneste 5 opgør mod F.C. København i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og AGF. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Patrick Mortensen virker til at være i anstændig form for AGF, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi F.C. København, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Viktor Claesson, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. AGF sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 6 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede AGF 2 sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. F.C. København presterte 1.9 mål i gjennomsnitt, mens AGF presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret 8 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af F.C. Københavns sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.