F.C. København mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når F.C. København tørner sammen med rivaler FC Midtjylland i et derby 3F Superliga på lørdag på Parken.

F.C. København er nummer 7 med 17 point og en målscore på 20-19, mens FC Midtjylland ligger nummer 5 med 20 point og en målscore på 22-19.

F.C. København kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens FC Midtjylland præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 5 sejre og 5 uafgjorte samt 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v FC Midtjylland.

  • F.C. København har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København uafgjort deres seneste 3 kampe
  • F.C. København scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 28 af de seneste 30 kampe
  • FC Midtjylland scorede i 16 af deres seneste 17 udekampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 12 af de seneste 14 udekampe

Form F.C. København mod FC Midtjylland

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er F.C. København på udkig efter en sejr. Mod Manchester City spillede de 0-0, før de også delte point med Brøndby IF i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Hobro IK. F.C. København har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i 3F Superliga. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 6 mål.

FC Midtjylland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AGF, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 2-2 mod Feyenoord, hvorpå AC Horsens blev besejret 2-1. FC Midtjylland vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 draws og led 0 defeats nederlag. De scorede 15 mål, mens de samtidig indkasserede8 mål.

F.C. København har opnået 7 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 8 mål for og 13 imod. FC Midtjylland vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 5 mål og lukkede 8 ind. Dette indbragte dem 6 point.

F.C. København vs FC Midtjylland – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele 8 spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Med 2 spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kevin Diks og Zeca sidder i straffeboksen.

Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Khouma Babacar, Denis Vavro, Andreas Cornelius, Rasmus Falk, Zeca og Akinkunmi Amoo er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod FC Midtjylland med på Parken.

FC Midtjylland har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Joel Andersson og Junior Brumado, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken.

F.C. København mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. FC Midtjylland synes at have et godt øje til F.C. København, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.95 på FC Midtjylland til at vinde igen.

Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 kampe mellem F.C. København og FC Midtjylland.

F.C. København mod FC Midtjylland Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Roony Bardghji, der viser god form for F.C. København. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod FC Midtjylland.

Gæsterne krydser fingre for Anders Dreyer til at score igen efter 3 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

F.C. København høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 2 nederlag. FC Midtjylland scorede kampens første mål i 7 af deres seneste 10 udekampe. F.C. København præsterede kampens første scoring i 6 af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. F.C. København præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens FC Midtjylland landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af F.C. Københavns seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.