F.C. København mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København agerer værter på Parken for gæsterne fra FC Nordsjælland til et opgør i 3F Superliga på søndag.

F.C. København er nummer 2 med 42 point og en målscore på 45-22, mens FC Nordsjælland ligger nummer 1 med 43 point og en målscore på 38-20.

Der er blevet scoret flittigt i FC Nordsjællands seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste seks kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

F.C. København kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også fire mål, eller gennemsnitligt 0.4 pr. opgør. De holdt buret rent i seks af de kampe.

FC Nordsjælland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i ni mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

F.C. København er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Parken nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret 12 sejre og syv uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v FC Nordsjælland.

  • F.C. København har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt deres seneste 8 kampe
  • F.C. København har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • F.C. København har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 17 kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af FC Nordsjælland’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form F.C. København mod FC Nordsjælland

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev OB nedlagt 7-0, hvorefter det blev 1-4 mod AC Horsens. Senest måtte også Viborg FF bøje sig i et 2-1 nederlag. F.C. København vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 15 mål og lukkede tre.

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Silkeborg IF, hvorefter de opnåede 1-1 mod Viborg FF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Brøndby IF. FC Nordsjælland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv seks.

F.C. København har opnået 17 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fem kampe med en score på 17 mål for og 14 imod. FC Nordsjælland scorede 20 mål og lukkede ni ind i deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem syv sejre og 24 point.

F.C. København vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kevin Diks og Zeca sidder i straffeboksen.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de fem spillere, som mangler for F.C. København den kommende søndag.

F.C. København mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod F.C. København. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem F.C. København og FC Nordsjælland fandt sted i oktober 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver F.C. København56% chance for at banke FC Nordsjælland. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod FC Nordsjælland udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. F.C. København plejer at nyde at møde FC Nordsjælland, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.80.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 16 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og FC Nordsjælland var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

F.C. København mod FC Nordsjælland Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Wahid Faghir, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger otte mål. Med fire mål i seks kampe for F.C. København i 3F Superliga, er Lukas Lerager også en spiller, der er værd at holde øje med.

F.C. København vandt syv af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tre gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. FC Nordsjælland vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fem gange og tabte en kampe. Ud af deres seneste 10 kampe på Parken vandt F.C. København fem af dem uden at lukke mål ind.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. F.C. København opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som FC Nordsjælland spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.