F.C. København mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når F.C. København tørner sammen med rivaler FC Nordsjælland i et derby 3F Superliga den kommende lørdag på Parken.

F.C. København er nummer 6 med 15 point og en målscore på 18-17, mens FC Nordsjælland ligger nummer 1 med 23 point og en målscore på 18-10.

F.C. København fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. FC Nordsjælland bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

F.C. København har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

FC Nordsjælland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

F.C. København har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise 5 sejre og 6 nederlag. F.C. København scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

FC Nordsjælland kigger på 7 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 2 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v FC Nordsjælland.

  • F.C. København har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod F.C. København i de seneste 3 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 7 af de seneste 8 kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 6 af deres seneste 7 kampe

Form F.C. København mod FC Nordsjælland

F.C. København har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Midtjylland tabte de 2-1, hvorefter de vandt 1-0 over AGF. De var tilbage i rendestenen med et 5-0 nederlag mod Manchester City. F.C. København præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 10 i kassen selv, mens de lukkede 5 mål ind.

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Midtjylland sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod AC Horsens fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Randers FC blev nedlagt med 3-1. FC Nordsjælland drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 10 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

F.C. København opnåede 6 point fra deres foregående 5 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 2 sejre med 6 mål scoret og 10 indkasseret. FC Nordsjælland har en overlegen historik for deres seneste 5 kampe mod hold fra top seks. De opnåede 12 point, flere end nogen anden mod top seks hold i 3F Superliga. De vandt 3 sejre, mens de scorede 10 og indkasserede 6 mål.

F.C. København vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

F.C. København kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Nordsjælland den kommende lørdag. Med 2 spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kevin Diks og Zeca sidder i straffeboksen.

Nicolai Boilesen, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de 3 spillere, som mangler for F.C. København den kommende lørdag.

F.C. København mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Nordsjælland med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. F.C. København plejer at byde at møde FC Nordsjælland, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.88.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem F.C. København og FC Nordsjælland blev der scoret mindst fire gange.

Viktor Claesson har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for F.C. København, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Nordsjælland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andreas Schjelderup, der har banket 4 mål ind i 3F Superliga.

F.C. København høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag. F.C. København spillede ikke én eneste af deres foregående 10 3F Superliga kampe på hjemmebane uafgjort. FC Nordsjælland delte point i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i 6 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. F.C. København opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af F.C. Københavns seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.