F.C. København mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København agerer værter for Lyngby Boldklub når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga på søndag på Parken.

F.C. København er nummer 6 med 21 point og en målscore på 23-20, mens Lyngby Boldklub ligger nummer 12 med 5 point og en målscore på 13-29.

F.C. København kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

F.C. København er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

Lyngby Boldklub kigger på 0 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 10 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Over/under: Over 2.5 til odds 1.66

Fuldtid: FCK sejr til odds 1.29

BTTS: Nej til odds 1.84

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for F.C. København v Lyngby Boldklub.

  • F.C. København har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København uafgjort deres seneste 3 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 18 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 13 udekampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret

Form F.C. København mod Lyngby Boldklub

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Sevilla gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Randers FC, inden de senest spillede 1-1 mod B. Dortmund. F.C. København har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i 3F Superliga. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 9 og indkasserede 6 mål.

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af AaB, før OB satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AGF, der satte sig igennem med 0-1. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Lyngby Boldklub kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 12 og scorede 7 mål.

F.C. København scorede 14 mål og indkasserede 7 i deres seneste 8 kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 14 point og 4 sejre. F.C. København scorede 6 mål og indkasserede selv 17 i deres foregående 8 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 2 point.

F.C. København vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

F.C. København kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Lyngby Boldklub på søndag. Med 3 spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Victor Kristiansen, Kevin Diks og Zeca sidder i straffeboksen.

Nicolai Boilesen, Zeca og Akinkunmi Amoo er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod Lyngby Boldklub med på Parken.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder F.C. København.

Det er navne som Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken.

F.C. København mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. F.C. København har en 7-1-2 historik mod Lyngby Boldklub, som de bankede 3-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.42.

I 8 af de seneste 9 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem F.C. København og Lyngby Boldklub blev der scoret mindst tre mål. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem F.C. København og Lyngby Boldklub fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

F.C. København mod Lyngby Boldklub Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Lukas Lerager, der viser god form for F.C. København. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod Lyngby Boldklub.

Gæsterne krydser fingre for Frederik Gytkjaer til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

F.C. København vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5 gange, mens de tabte 1 kampe. Gæsterne fra Lyngby Boldklub vandt 0 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 7 af disse udekampe. F.C. København præsterede 2 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Parken.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. F.C. København formåede at score 2.6 mål i snit, hvorimod Lyngby Boldklub snittede 1.2 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 6 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af F.C. Københavns sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.