F.C. København mod Manchester City Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

F.C. København skal op imod Manchester City på tirsdag i et opgør på Parken. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan F.C. København kigge på 1 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 4 i stillingen. Manchester City befinder sig placeret som nummer 1 på 9 point.

F.C. København er stadig på udkig efter deres første sejr i Champions League. Skulle det kikse endnu engang, ligner det en umulig opgave at slutte gruppespillet i top to. Alt i alt ligner kampen i fjerde runde et opgør, der ganske enkelt skal vindes.

Manchester City er i formidabel form inden deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League. Deres første tre gruppekampe kastede alle sejre af sig, hvilket efterlader dem i fremragende position til at jagte maksimumpoint. Det burde være en ren formalitet at sikre videre adgang til næste runde, men førstepladsen er også værd at sikre.

Når det kommer til mål, er F.C. København ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

F.C. København mod Manchester City Optakt

De seneste tre kampe har for F.C. København givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke AGF med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 5-0 mod Manchester City. Deres seneste opgør, mod FC Nordsjælland, indbragte et point i en1-1 kamp. F.C. København er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 16.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester United nedlagt 6-3, hvorpå F.C. København blev fejet til side med 5-0. Senest gik formen ud over Southampton, der blev slået med 4-0. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Vi forventer ikke, at F.C. København formår at overraske, når de træder an imod Manchester City, så to-tallet bliver vores udgangspunkt. Det kunne desuden ligne en kamp med masser af mål undervejs mod en udesejr, og en kombination af de to ser fristende ud.

Facts og finurligheder for F.C. København v Manchester City.

  • F.C. København har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod F.C. København i de seneste 3 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 25 kampe
  • Manchester City scorede i 31 af deres seneste 33 udekampe
  • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste udekampe
  • Manchester City har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Manchester City vandt 7 af 8 af deres seneste kampe

F.C. København vs Manchester City – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele 6 spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp. Hákon Arnar Haraldsson, Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Denis Vavro, Andreas Cornelius, Orri Oskarsson, Rasmus Falk, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de 6 spillere, som mangler for F.C. København på tirsdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder F.C. København.

Det er navne som Kyle Walker, John Stones og Kalvin Phillips, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken.

F.C. København mod Manchester City – indbyrdes historik

Med sejre på 5-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod F.C. København ser Manchester City uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Manchester City besejrede F.C. København 5-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.11 på en ny sejr til førstnævnte.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem F.C. København og Manchester City.

F.C. København mod Manchester City Spiltips

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Dame N’Doye ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Manchester City sætter deres lid til, at Erling Braut Haaland kan vise tænder igen efter 5 mål i de seneste seks kampe i Champions League.

F.C. København høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 1 nederlag. F.C. København præsterede 2 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Parken.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. F.C. København præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Manchester City snittede 3.01 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af F.C. Københavns sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 3.8 mål i disse kampe.