F.C. København mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet F.C. København vil være opsatte på at udbygge forspringet til Silkeborg IF, når de to hold tørner sammen den kommende onsdag i 3F Superliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

F.C. København nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 59 point for deres 29 kampe. Silkeborg IF befinder sig inden runden rangeret 3 i tabellen med 49 point for 29 kampe.

Silkeborg IF vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet F.C. København, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Når det kommer til mål, er F.C. København ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 5 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med 7 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Silkeborg IF.

 • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • F.C. København vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • F.C. København har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • F.C. København har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • F.C. København scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • I 12 af de seneste 14 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF vandt deres seneste 6 kampe
 • Silkeborg IF scorede i 13 af deres seneste 14 udekampe
 • Der er scoret imod Silkeborg IF i 14 af de seneste 16 udekampe
 • Silkeborg IF scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • F.C. København har har ikke tabt i de 14 hjemme seneste kampe i træk mod Silkeborg IF
 • F.C. København har har ikke tabt i 19 af 21 seneste kampe mod Silkeborg IF
 • F.C. København har scorede i 20 af de senest 22 hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • F.C. København har vandt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • F.C. København har scorede i 9 af de senest 11 kampe mod Silkeborg IF

Form F.C. København mod Silkeborg IF

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for F.C. København, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod Randers FC, hvorefter de nappede point via 0-0 mod FC Midtjylland. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Brøndby IF.

Silkeborg IF på fortsat vinderkurs

Silkeborg IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AaB nedlagt 1-2, hvorpå AaB blev fejet til side med 4-2. Senest gik formen ud over Randers FC, der blev slået med 1-0.

F.C. København v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Silkeborg IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. F.C. København møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem F.C. København og Silkeborg IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor F.C. København og Silkeborg IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Parken.

F.C. København mod Silkeborg IF – Formstærke spillere

Han har hamret 17 mål ind så langt i turneringen og Nicklas Helenius stod desuden for 5 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor F.C. København.