F.C. København mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF gæster Parken på fredag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet F.C. København.

F.C. København er nummer 7 med 9 point og en målscore på 14-13, mens Silkeborg IF ligger nummer 3 med 13 point og en målscore på 13-8.

F.C. København oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. F.C. København præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Silkeborg IF.

  • I 6 af de seneste 7 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 5 af de seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 6 af de seneste 8 kampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form F.C. København mod Silkeborg IF

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for F.C. København i øjeblikket. Mod Lyngby Boldklub satte de sig igennem i en 0-3 sejr, før de spillede 0-0 mod Trabzonspor. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod FC Nordsjælland.F.C. København vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 0 uafgjorte og 3 nederlag. De scorede 10mål, men lukkede også 7 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Silkeborg IF i øjeblikket. Mod FC Nordsjælland satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod HJK. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod OB.Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 9 mål.

F.C. København vs Silkeborg IF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Silkeborg IF på fredag.Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Nicolai Boilesen, Kamil Grabara og Roony Bardghji er blandt de 3 spillere, som mangler for F.C. København den kommende fredag.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende fredag møder F.C. København.

Det er navne som Oscar Fuglsang, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken.

F.C. København mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

F.C. København har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF.Silkeborg IF trak senest det korteste strå mod F.C. København, da F.C. København vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-1 sejr Silkeborg IF noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.74, hvilket svarer til, at bookmakerne giver F.C. København 57% chance for at banke Silkeborg IF. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Silkeborg IF udbetaler 4.37 i gevinst på oddset for en sejr.F.C. København plejer at byde at møde Silkeborg IF, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.74.

Pep Biel har 6 mål i seks 3F Superliga kampe for F.C. København, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Silkeborg IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Tonni Adamsen, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

F.C. København vandt 6 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 4 nederlag. Silkeborg IF vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 1 uafgjort, mens det blev til 5 nederlag.I deres seneste 10 hjemmekampe på Parken, præsterede F.C. København at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. F.C. København præsterede 2 mål i gennemsnit, mens Silkeborg IF præsterede 0.9 mål i snit. Begge hold scorede 6 gange gange i disse dueller.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af F.C. Københavns forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i løbet af denne serie.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.