F.C. København vs Brøndby IF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Hjemmeholdet F.C. København skal den kommende søndag i kamp mod Brøndby IF på Parken i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

F.C. København er nummer 1 med 49 point og en målscore på 49-25, mens Brøndby IF ligger nummer 6 med 33 point og en målscore på 34-43.

Brøndby IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. F.C. København bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

F.C. København har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede fem mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.5 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Brøndby IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Brøndby IF præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Parken nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Brøndby IF har indtil videre præsteret ni sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Brøndby IF.

  • F.C. København har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • 12 af F.C. København’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • 8 af Brøndby IF’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Brøndby IF’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 udekampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Brøndby IF scorede i 8 af deres seneste 9 udekampe

Form F.C. København mod Brøndby IF

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for F.C. København i øjeblikket. Mod Viborg FF satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod AGF. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod FC Nordsjælland. F.C. København har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 17 gange, mens de indkasserede tre mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Det er alt eller intet for Brøndby IF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod FC Nordsjælland, hvortil de svarede igen mod AGF i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-4 mod Randers FC. Brøndby IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

F.C. København opnåede 17 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 13 mål scoret og 11 indkasseret. Brøndby IF vandt fem sejre i deres foregående 18 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 18 mål og lukkede 30 ind. Dette indbragte dem 20 point.

F.C. København vs Brøndby IF – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de fem spillere, som mangler for F.C. København på søndag.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder F.C. København på Parken.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

F.C. København mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod F.C. København. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da F.C. København og Brøndby IF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Parken. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.57, hvilket svarer til, at bookmakerne giver F.C. København64% chance for at banke Brøndby IF. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod Brøndby IF udbetaler 5.50 i gevinst på oddset for en sejr. F.C. København plejer at nyde at møde Brøndby IF, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.57.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når Brøndby IF kommer på besøg hos F.C. København. Dette udfald gav gevinst ni times gange i deres seneste ti matches indbyrdes opgør.

F.C. København mod Brøndby IF Spiltips

Ohi Anthony Omoijuanfo virker til at være i anstændig form for Brøndby IF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi F.C. København, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mohamed Daramy, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led nul nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. F.C. København viser stærk form med otte sejre i deres foregående 10 3F Superliga kampe. Brøndby IF nappede alle tre point i fire af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. F.C. København presterte to mål i gjennomsnitt, mens Brøndby IF presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret ni gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.