F.C. København vs OB – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er mere end point på spil, når F.C. København tørner sammen med rivaler OB i et derby 3F Superliga på søndag på F.C. København’s stadion.

F.C. København indtager position 3 med 33 point og en målscore på 32-20, mens OB befinder sig på plads 9 med otte point færre og en målscore på 25-29.

F.C. København har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede fem mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur seks gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens OB præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

F.C. København har vundet ti sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga. F.C. København er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

OB kigger på seks sejre, samt syv uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v OB.

  • F.C. København har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • F.C. København var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • F.C. København scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • OB har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • OB har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • OB scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • OB scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • OB vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form F.C. København mod OB

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Silkeborg IF nedlagt 0-3, hvorefter det blev 1-0 mod AaB. Senest måtte også Vejle BK bøje sig i et 2-0 nederlag. F.C. København vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede otte mål og lukkede to.

Det er ikke helt skidt for OB, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod AC Horsens, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Randers FC, før de desværre tabte med 4-2 til FC Nordsjælland. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ti mål.

F.C. København har opnået ni point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på 14 mål for og 16 imod. OB vandt to sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 11 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem ti point.

F.C. København vs OB – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kevin Diks og Zeca sidder i straffeboksen.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de fem spillere, som mangler for F.C. København på søndag.

OB har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Bashkim Kadrii og Max Fenger bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til F.C. København’s stadion.

F.C. København mod OB – indbyrdes historik

F.C. København sikrede sig alle tre point i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe mod OB. I det seneste opgør mellem disse to løb OB med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. F.C. København formåede skuffende nok ikke at tage alle tre point i deres seneste møde med OB, da de tabte 2-1. Bortset fra det resultat har førstnævnte dog en stærk historik mod deres kommende modstander. De vandt seks af deres ti kampe seneste dueller. Bookmakerne har F.C. København til at vinde til odds 1.45.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod OB i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og OB fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

F.C. København mod OB Spiltips

Issam Jebali virker til at være i anstændig form for OB, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi F.C. København, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Viktor Claesson, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

F.C. København har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i fem kampe, mens nul kastede nederlag af sig. OB vandt seks af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte tre gange i denne stime. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. F.C. København åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. OB har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. F.C. København præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens OB snittede en mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.