F.C. København vs Randers FC – Optakt, bedste Odds og gode tips

F.C. København agerer værter på Parken for gæsterne fra Randers FC til et opgør i 3F Superliga på søndag.

F.C. København er nummer 1 og mestre med 58 point og en målscore på 60-34, mens Randers FC ligger nummer 6 med 40 point og en målscore på 39-46.

Med tre sejre i træk er F.C. København klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Randers FC, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

F.C. København har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Randers FC præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC kigger på ti sejre, samt ti uafgjorte såvel som 11 nederlag i 3F Superliga. Randers FC led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Randers FC.

  • F.C. København har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Randers FC var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Randers FC scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Randers FC scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Randers FC tabte deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 3 Randers FC udekampe, har summen af mål været over 3.5

Form F.C. København mod Randers FC

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AaB nedlagt 0-1, hvorefter det blev 4-3 mod AGF. Senest måtte også Viborg FF bøje sig i et 1-2 nederlag. F.C. København har vist potent form på Parken med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod syv imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Randers FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Viborg FF, før FC Nordsjælland satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AGF, der satte sig igennem med 1-3. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ti mål.

F.C. København opnåede 27 point fra deres foregående 16 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt otte sejre med 31 mål scoret og 23 indkasseret. Af deres seneste 19 kampe mod hold fra top seks sikrede Randers FC sig 17 point og tre sejre. De indkasserede 28 mål, mens de selv scorede 17 gange.

F.C. København vs Randers FC – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de fem spillere, som mangler for F.C. København på søndag.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

F.C. København mod Randers FC – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Randers FC med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. F.C. København går til kampen mod Randers FC med en 5-0-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og Randers FC var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

F.C. København mod Randers FC Spiltips

Simen Bolkan Nordli virker til at være i anstændig form for Randers FC, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi F.C. København, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Diogo Goncalves, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for F.C. København på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. F.C. København præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Randers FC snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.