F.C. København vs Viborg FF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når F.C. Københavnden kommende søndag møder Viborg FF. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

F.C. København er nummer 2 i medaljespillet med 45 point og en målscore på 47-24, mens Viborg FF ligger nummer 3 med 40 point og en målscore på 35-26.

F.C. København kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også fire mål, eller gennemsnitligt 0.4 pr. opgør. De holdt buret rent i seks af de kampe.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Viborg FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Parken nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Viborg FF har indtil videre præsteret 11 sejre og syv uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Viborg FF.

  • F.C. København har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 11 kampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • F.C. København vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF var i vandt 10 af deres seneste 12 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Viborg FF har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Viborg FF vandt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Viborg FF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe

Form F.C. København mod Viborg FF

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for F.C. København i øjeblikket. Mod FC Nordsjælland satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Vejle BK. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Randers FC. F.C. København har vist potent form på Parken med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

I deres seneste tre kampe formåede Viborg FF først at banke Brøndby IF med 0-3. Herefter nedlagde de også AaB med 1-0, inden stimen stoppede mod AGF, der vandt en 0-1 sejr. Viborg FF har været fremragende i deres seneste seks udekampe i 3F Superliga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 14 mål og indkasserede fire på deres vej.

F.C. København har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste syv kampe mod disse, vandt de fire og indsamlede 13 point. De scorede også 11 mål, mens de indkasserede ti selv. Viborg FF vandt to sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem 11 point.

F.C. København vs Viborg FF – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kevin Diks og Zeca sidder i straffeboksen.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod Viborg FF med på Parken.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder F.C. København. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken.

F.C. København mod Viborg FF – indbyrdes historik

Viborg FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 23 indbyrdes opgør mod F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. F.C. København plejer at nyde at møde Viborg FF, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.50.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og Viborg FF fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

F.C. København mod Viborg FF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Mohamed Daramy viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og F.C. København bør bringe ham i spil mod Viborg FF. Sidstnævnte ankommer med Elias Achouri, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

F.C. København var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også nul nederlag i denne serie. Viborg FF sejrede i otte af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. F.C. København har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Parken. Viborg FF scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens F.C. København har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.