F.C. København vs Viborg FF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Mens formen ser skarp ud hos F.C. København i 3F Superliga, lader den en del tilbage at ønske for Viborg FF, før deres besøg på Parkenden kommende søndag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel.

F.C. København er nummer 2 med 39 point og en målscore på 43-21, mens Viborg FF ligger nummer 3 med 37 point og en målscore på 31-23.

F.C. København søsætter deres EM 2020 kampagne med fremragende tal for deres seneste ti landskampe. F.C. København scorede 2.5 i gennemsnit pr. kamp, og præsterede 25 mål i processen. De indkasserede fire mål i egen ende, hvilket kaster et snit på 0.4 af sig pr. kamp, hvori de kæmpede sig til et clean sheet seks gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Viborg FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København vandt intet mindre end deres seneste 7 kampe i træk.

Viborg FF kigger på ti sejre, samt syv uafgjorte såvel som fire nederlag i 3F Superliga. Viborg FF tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Viborg FF.

  • F.C. København har i vandt de seneste 5 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • F.C. København har i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • F.C. København har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt deres seneste 6 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Viborg FF var i vandt 9 af deres seneste 10 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Viborg FF har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste udekampe
  • Viborg FF vandt 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • Viborg FF var i vandt 8 af de seneste 10 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Form F.C. København mod Viborg FF

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Vejle BK nedlagt 2-0, hvorefter det blev 7-0 mod OB. Senest måtte også AC Horsens bøje sig i et 1-4 nederlag. F.C. København vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 14 mål og lukkede to.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Viborg FF, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-0 mod AaB, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Randers FC. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod FC Nordsjælland. Viborg FF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede fire.

F.C. København opnåede 14 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 15 mål scoret og 13 indkasseret. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Viborg FF sig ti point og to sejre. De indkasserede 11 mål, mens de selv scorede 11 gange.

F.C. København vs Viborg FF – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de fem spillere, som mangler for F.C. København på søndag.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder F.C. København. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Parken.

F.C. København mod Viborg FF – indbyrdes historik

Viborg FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 22 indbyrdes opgør mod F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 4-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. F.C. København plejer at nyde at møde Viborg FF, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.44.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Viborg FF og F.C. København.

F.C. København mod Viborg FF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Lukas Lerager viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og F.C. København bør bringe ham i spil mod Viborg FF. Sidstnævnte ankommer med Elias Achouri, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

F.C. København har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i fire kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Viborg FF vandt ni af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede nul uafgjort og tabte en gange i denne stime. I deres seneste 10 udekampe præsterede Viborg FF tre sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens F.C. København har et gennemsnit på 1.7 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.5 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.