Barcelona skal svare igen på kæmpeskuffelse

Formen ser skarp ud hos Barcelona i La Liga, mens formkurven hos Cadiz lader en del tilbage at ønske, før besøget på Camp Nou den kommende søndag. Barcelona er placeret som nummer 3 i stillingen med 46 point for 22 kampe. Cadiz ligger til gengæld 22 point bagefter som nummer 15 .

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Cadiz. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Barcelona på Camp Nou.

Barcelona i fantastisk målform.

Man skal stå tidligt op for at følge med Barcelona i øjeblikket, hvor de kan fremvise imponerende 4 sejre i de seneste 6 kampe i La Liga. I deres tre foregående kampe blev Barcelona udspillet 2-0 af Sevilla, hvorefter de tog en 5-1 sejr mod Deportivo Alaves for senest at lide et 4-1 nederlag mod PSG i Champions League.

Barcelona har ikke helt leveret som forventet med 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden december. Alligevel er de selvfølgelig bookmakernes store favorit til at sikre tre point den kommende søndag.

Cadiz fortsætter skuffende resultater.

Det kan dårligt blive værre for Cadiz, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i La Liga. Cadiz blev udspillet 4-2 af Atletico Madrid, hvorefter de led et 4-1 nederlag mod Real Sociedad, inden de tabte 4-0 til Athletic Bilbao i deres foregående tre kampe.

Ovenpå elendige 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Cadiz rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på søndag.

Barcelona vs Cadiz h2h

Barcelona trak det korteste strå, da Cadiz vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Barcelona noterede sig i den omvendte kamp. Barcelona går ind til opgøret med en historik mod Cadiz, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampes i La Liga.

Ifølge bookmakerne er Barcelona favoritter til sejren. Et væddemål på en hjemmesejr giver dig 1.15 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Barcelona har 87% chance for en sejr mod Cadiz. Er du fristet af et væddemål på Cadiz er den bedste pris 19.00 på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.36 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 73% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 3.10 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics