Messi og co. skal rejse sig på Camp Nou onsdag aften

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Barcelona tager imod Elche på Camp Nou. Barcelona indtager pladsen som nummer 4 i La Liga med 47 point efter 23 kampe. Elche er 26 point bagefter som nummer 18 for 22 kampe.

I deres nuværende form vil Barcelona sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Elche.

Barcelona drømmer om at stoppe ringe stime.

Barcelona ankommer til kampen på onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe sikrede Barcelona sig en 5-1 sejr mod Deportivo Alaves, før de led et 4-1 nederlag mod PSG i Champions League for så senest at skuffe i en 1-1 uafgjort mod Cadiz.

Med 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december har formen på hjemmebane været flov for Barcelona i de senere uger. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr den kommende onsdag.

Elche drømmer om mere.

Elche har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe delte Elche point i en 2-2 uafgjort kamp mod Villarreal, før de led et 3-1 nederlag mod Celta Vigo for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Eibar .

Ovenpå elendige 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Elche rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på onsdag.

Barcelona vs Elche h2h

Elche formåede ikke til at slippe igennem forsvaret hos Barcelona i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 6-0 sejre. I 3 af de seneste 5 opgør mellem Barcelona og Elche var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. Barcelona synes at have et nærmest kærligt forhold til Elche, som de har besejret 4 gange i de 5 seneste opgør i La Liga.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Barcelona giver 1.12 for en sejr, uafgjort betaler 9.00 retur, mens Elche giver 23.00 på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.29 på oddset, hvilket svarer til 78% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 3.50 på oddset.

Statistics