Infight i Barcelona: Messi og Ronaldo i duel

Barcelona og Juventus har som ventet gjort pulje G i Champions League gruppespillet til en ren duel imellem de to sværvægtere. Det var feje hold fra start, og tirsdag aften skal de have afgjort, hvem der napper førstepladsen. Der er kick off kl. 21.00 i Barcelona, hvor hjemmeholdet giver 2.10 på oddset, mens Juventus giver 3.50 på oddset.

Barcelona så lige ud til at være ved at genfinde melodien, hvorefter de så bliver udsat for et seriøst set-back i weekenden med nederlag til Cadiz, oprykkerne som nu har slået både Real Madrid og Barca på samme efterår. Wahnsinn!

Juventus vandt deres seneste to kampe, lørdag mod bysbørnene fra Torino, som nær havde fået krammet på “storebror”, men endnu engang kiksede, da løkken skulle strammes. For at opsummere; det er ikke to giganter i europæisk fodbold på toppen af deres ydeevne, som tørner sammen i Catalonien.

Juventus står overfor en kæmpe opgave, hvis de skal nappe førstepladsen. En 2-0 sejr bringer dem lige med Barcelona, som så er langt bedre på målforskellen. De skal altså vinde med tre overskydende mål for at tage førstepladsen. Det kommer de ikke til, men de kommer til at gøre et forsøg og Barcelona går ikke fra banen uden at score. Derfor lander vi på begge på tavlen.

Flere interessante tips