FC Fredericia mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når AaB kommer til Monjasa Park til et opgør i Nordicbet Liga den kommende torsdag, håber FC Fredericia at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AaB er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 56 point sammen på deres første 26 kampe. FC Fredericia er 41 point efter i stillingen med 26 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 3 i stillingen.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

AaB ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 18 mål ind, eller 1.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

FC Fredericia har vundet 11 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

AaB har indtil videre præsteret 16 sejre og otte uafgjorte samt to nederlag i Nordicbet Liga. AaB scorede mindst én gang i deres 26 forudgående kampe.

Vores tip

  • 4 af FC Fredericia’s seneste 5 kampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • 5 af FC Fredericia’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i de seneste 5 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Fredericia har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 3 FC Fredericia kampe , har summen af mål været under 3.5
  • AaB scorede i deres seneste 33 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 25 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB scorede i deres seneste 23 udekampe
  • AaB har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • I 13 af de seneste 15 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret

Form FC Fredericia mod AaB

FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Silkeborg med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Sønderjyske Fodbold. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Hobro IK. FC Fredericia har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Monjasa Park. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede syv og indkasserede 12 mål.

AaB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Vendsyssel FF blev det 2-2, hvorefter Hobro IK viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod Kolding IF. AaB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

FC Fredericia vandt otte kampe, scorede 22 mål og indkasserede 24 i deres foregående 16 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 26 point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede AaB sig 18 point og fem sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede 18 gange.

FC Fredericia vs AaB – Seneste nyt

FC Fredericia mod AaB – indbyrdes historik

Med sejre på 3-2 og 4-0 i deres seneste to opgør mod FC Fredericia ser AaB uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. FC Fredericia vandt tre af deres seneste syv kampe mod AaB, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem FC Fredericia og AaB blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem FC Fredericia og AaB.

FC Fredericia mod AaB Spiltips

Hold godt øje med Gustav Marcussen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for FC Fredericia. For gæsterne præsterede Mathias Jørgensen fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Fredericia høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. AaB sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt en nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for FC Fredericia. Begge scorede også i ni af de seneste 10 udekampe for AaB.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på en mål, mens AaB snittede 3.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.3mål pr. kamp i denne serie.