FC Fredericia og Horsens på måljagt

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når FC Fredericia får besøg af AC Horsens på Monjasa Park. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Nordicbet Liga den kommende fredag. Som nummer 4 har FC Fredericia formået at skrabe 32 point sammen for 17 kampe. Med 30 point har AC Horsens for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Nordicbet Liga. Tager AC Horsens de tre point på fredag mod FC Fredericia, som de også er favoritter til, slutter de samtidig runden foran sidstnævnte i Nordicbet Liga tabellen. Der bør således ikke mangle motivation hos nogen af parterne. FC Fredericia har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 22 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. AC Horsens kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v AC Horsens.

  • FC Fredericia har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 9 of 11 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 3.5.
  • AC Horsens har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 3.5.

Form FC Fredericia mod AC Horsens

FC Fredericia drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AC Horsens igennem de seneste ugers kampe. Det er alt eller intet for FC Fredericia i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-1 nederlag mod FC Helsingør, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 5-1 mod Hvidovre IF.

AC Horsens på fortsat vinderkurs.

AC Horsens har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. AC Horsens har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fremad Amager nedlagt 6-1, hvorpå Jammerbugt FC blev fejet til side med 1-4. Senest gik formen ud over Hobro IK, der blev slået med 2-1.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver FC Fredericia34% chance for at tage tre point mod AC Horsens. Det svarer til, at man får 2.95 på oddset for sejr til FC Fredericia, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til AC Horsens betaler dig pengene 2.16 gange igen på oddset.

FC Fredericia v AC Horsens Indbyrdes historik

AC Horsens trak det korteste strå, da FC Fredericia vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Nordicbet Liga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr AC Horsens noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har FC Fredericia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Fredericia 34% chance for at banke AC Horsens. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod AC Horsens udbetaler 2.16 i gevinst på oddset for en sejr. FC Fredericia går ind til opgøret med en historik mod AC Horsens, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem FC Fredericia og AC Horsens var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor FC Fredericia og AC Horsens ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Monjasa Park.

Hold øje med…