FC Fredericia mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia tager imod FC Helsingør på Monjasa Park i runde 17 på søndag i Nordicbet Liga.

FC Fredericia fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. FC Helsingør bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er 2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens FC Helsingør præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

FC Fredericia er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 10 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Helsingør har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 16 kampe, hvori de noterede sig 9 sejre og 3 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v FC Helsingør.

Form FC Fredericia mod FC Helsingør

FC Fredericia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Hobro IK, hvorefter de mod Hvidovre IF tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Næstved BK, der vandt 5-0. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil FC Fredericia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. FC Fredericia præsterede kun én sølle sejr på Monjasa Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 1 og tabte 4 af disse, hvori de scorede 4 mål og lukkede 7 ind.

FC Helsingør virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Næstved BK, der blev nedlagt 2-3. Herefter spillede de 0-0 mod Vendsyssel FF, hvorpå Hvidovre IF blev besejret 0-1. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i Nordicbet Liga i denne sæson, og FC Helsingør holder foreløbig kursen. FC Helsingør præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede 9.

FC Fredericia vs FC Helsingør – Seneste nyt

FC Fredericia mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. FC Helsingør går ind til kampen mod FC Fredericia med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.00 på, at FC Helsingør vinder endnu en sejr.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem FC Fredericia og FC Helsingør fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

FC Fredericia mod FC Helsingør Spiltips

Liam Jordan scorede blot 2 mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 7 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når FC Helsingør kommer på besøg hos FC Fredericia.

FC Fredericia vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 1 gange, mens de tabte 7 kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt 6 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 hjemmekampe for FC Fredericia. Begge scorede også i 4 af de seneste 10 udekampe for FC Helsingør.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens FC Helsingør snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af FC Fredericias sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som FC Helsingør spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.