FC Fredericia mod FC Helsingør i Nordicbet Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når FC Fredericia tager imod FC Helsingør på søndag.

FC Fredericia er placeret som nummer 5 i tabellen med 41 point efter 24 kampe. FC Helsingør ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 51 point ovenpå deres 24 opgør.

FC Helsingør er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod FC Fredericia på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er FC Fredericia ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

FC Helsingør rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v FC Helsingør.

Form FC Fredericia mod FC Helsingør

FC Fredericia drømmer om mere.

FC Fredericia går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod HB Køge, før de nedlagde Hvidovre IF med 2-1. Mod AC Horsens blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

FC Helsingør håber på yderligere point til samlingen.

FC Helsingør har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Jammerbugt FC satte de sig igennem med 3-0, før AC Horsens viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Helsingør gik ned 4-3 mod Nykøbing FC.

FC Fredericia vs FC Helsingør – Seneste nyt

FC Fredericia v FC Helsingør Indbyrdes historik

FC Fredericia endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor FC Helsingør i Nordicbet Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-1 og 4-2. Bookmakerne giver FC Fredericia 28% chance for at tage tre point mod FC Helsingør. Det svarer til, at man får 3.60 på oddset for sejr til FC Fredericia, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Helsingør betaler dig pengene 2.00 gange igen på oddset. FC Fredericia møder FC Helsingør med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Fredericia og FC Helsingør. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Fredericia og FC Helsingør hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Monjasa Park i vente.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens FC Fredericia har et gennemsnit på 0.9 goals mål i de opgør, har FC Helsingør et snit på 1.3 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 times gange.

FC Fredericia mod FC Helsingør – Hold øje med…

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Kristian Kirkegaard været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af FC Helsingør. Hos gæsterne går Tonni Adamsen efter at føje yderligere til hans samling af 4 mål i hans seneste kampe.