FC Fredericia mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

FC Fredericia er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af HB Køge på fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.72 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Monjasa Park.

FC Fredericia er placeret som nummer 5 i tabellen med 36 point efter 21 kampe. HB Køge ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 24 point ovenpå deres 21 opgør.

HB Køge går ind til kampen mod FC Fredericia den kommende fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iNordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

FC Fredericia har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hvad målscoring angår, er HB Køge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v HB Køge.

Form FC Fredericia mod HB Køge

FC Fredericia drømmer om mere.

FC Fredericia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Lyngby Boldklub, før de sejrede 3-0 mod Jammerbugt FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod Hobro IK.

HB Køge fortsat skidt kørende.

De seneste tre kampe har for HB Køge givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Jammerbugt FC med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Hobro IK. Deres seneste opgør, mod Fremad Amager, indbragte et point i en 0-0 kamp.

FC Fredericia v HB Køge Indbyrdes historik

HB Køge tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-0 tilbage i September 2021 i Nordicbet Liga. FC Fredericia møder HB Køge med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Fredericia og HB Køge kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Fredericia og HB Køge hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Monjasa Park i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Patrick Egelund, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe i alle turneringer for FC Fredericia, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Oscar Buch har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for HB Køge, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen.