FC Fredericia mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Hobro IK kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

FC Fredericia er placeret som nummer 4 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 47 point til samlingen. Hobro IK har opnået 44 point, hvilket placerer dem som nummer 5 efter 31 runder.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hobro IK har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

FC Fredericia har vundet 13 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. FC Fredericia lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Hobro IK har indtil videre præsteret 13 sejre og fem uafgjorte samt 13 nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod FC Fredericia i de seneste 10 kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 11 af de seneste 12 kampe
  • 7 af FC Fredericia’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 7 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 9 af de seneste 11 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I 11 af de seneste 12 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 12 kampe Hobro IK har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 13 kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 7 Hobro IK kampe , har summen af mål været over 2.5

Form FC Fredericia mod Hobro IK

FC Fredericia har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Kolding IF tabte de 0-1, AaB også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor FC Fredericia formåede at vinde 1-4 over Vendsyssel FF. FC Fredericia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ni og lukkede ti mål ind.

De seneste tre kampe har for Hobro IK givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Vendsyssel FF med 4-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Kolding IF. Deres seneste opgør, mod Sønderjyske Fodbold, indbragte et point i en 2-2 kamp. Hobro IK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv syv.

FC Fredericia vandt 12 kampe, scorede 37 mål og indkasserede 35 i deres foregående 25 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 39 point. Af deres seneste 15 kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig 14 point og fire sejre. De indkasserede 26 mål, mens de selv scorede 19 gange.

FC Fredericia vs Hobro IK – Seneste nyt

FC Fredericia mod Hobro IK – indbyrdes historik

FC Fredericia har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Hobro IK. FC Fredericia ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Hobro IK. FC Fredericia har været en smule mere succesfuld i end Hobro IK i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, glæder FC Fredericia sig ganske givet til et gensyn.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Fredericia og Hobro IK.

FC Fredericia mod Hobro IK Spiltips

Sofus Berger har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. FC Fredericia satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hobro IK kigger til gengæld mod Richmond Gyamfi i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

FC Fredericia var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Hobro IK sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. FC Fredericia holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Hobro IK præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Fredericia har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Hobro IK et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.