FC Fredericia mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia tager på hjemmebanen Monjasa Park imod Hobro IK, der kommer forbi på søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

FC Fredericia er nummer 9 i tabellen med 11 point efter 13 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 8 med 13 point efter 13 kampe.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Hobro IK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

FC Fredericia har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 8 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hobro IK har indtil videre præsteret 3 sejre og 4 uafgjorte samt 6 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Hobro IK.

Form FC Fredericia mod Hobro IK

FC Fredericia har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over HB Køge. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Nykøbing FC, siden 2-1 mod Vendsyssel FF. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil FC Fredericia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. FC Fredericia præsterede kun én sølle sejr på Monjasa Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 0 og tabte 5 af disse, hvori de scorede 4 mål og lukkede 8 ind.

Hobro IK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod SønderjyskE, før de nedlage Vejle Boldklub med 3-0. Mod F.C. København blev der delt i porten i en 1-1 kamp. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Hobro IK måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Hobro IK formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 12 og scorede 1 mål.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 4 kasser, som FC Fredericia indtil videre har præsteret. De indkasserede også 8 selv. Hobro IK er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne 1 mål på deres rejser, mens de indkasserede 12.

FC Fredericia har opnået 3 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 7 mål for og 12 imod. Hobro IK vandt 2 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 4 mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem 7 point.

FC Fredericia vs Hobro IK – Seneste nyt

FC Fredericia mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 1-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. FC Fredericia går til kampen mod Hobro IK med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem FC Fredericia og Hobro IK fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

FC Fredericia mod Hobro IK Spiltips

Hold godt øje med Frederik Heiselberg, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for FC Fredericia. For gæsterne præsterede Muamer Brajanac 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Fredericia vandt 3 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 7 nederlag. Hobro IK vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 4 uafgjort, mens det blev til 4 nederlag. FC Fredericia scorede kun kampens første mål 3 gange i deres seneste 10 kampe på Monjasa Park. Hobro IK scorede kampens første kasse i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Hobro IK landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af FC Fredericias sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.