FC Fredericia mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når FC Fredericia tager imod Lyngby Boldklub den kommende fredag.

FC Fredericia ligger nummer 5 i stillingen med 44 point efter at have afviklet 25 kampe. 3 point efter, som nummer 2, finder man Lyngby Boldklub placering efter 25 kampe.

Lyngby Boldklub er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod FC Fredericia på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

FC Fredericia har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Lyngby Boldklub ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 8 mål ind, eller 0.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Lyngby Boldklub.

Form FC Fredericia mod Lyngby Boldklub

FC Fredericia bøjer sig ikke

FC Fredericia virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hvidovre IF, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod AC Horsens, hvorpå FC Helsingør blev besejret 4-0.

Lyngby Boldklub drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Lyngby Boldklub i øjeblikket. Mod Nykøbing FC satte de sig igennem i en 5-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Hvidovre IF. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod AC Horsens.

FC Fredericia v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da FC Fredericia senest stod overfor Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 1-1 på måltavlen, da sidste fløjt lød. FC Fredericia møder Lyngby Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Fredericia og Lyngby Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Fredericia og Lyngby Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Monjasa Park i vente.

FC Fredericia mod Lyngby Boldklub – Hold øje med…

Det er vanskeligt at komme udenom Magnus Kaastrup, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Lyngby Boldklub. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med 3 mål i seks kampe for FC Fredericia i Nordicbet Liga, er Kristian Kirkegaard også en spiller, der er værd at holde øje med.