Nykøbing FC kan lukke afstanden til Fredericia

FC Fredericia får besøg af Nykøbing FC på Monjasa Park på søndag, hvor der er vigtige point på spil. FC Fredericia indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 29 point efter 15 kampe. På de 15 runder Nykøbing FC har afviklet, har de indsamlet 21 point og ligger nummer 6 i stillingen. 

FC Fredericia har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

Nykøbing FC kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia vs Nykøbing FC.

  • FC Fredericia har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 7 of 9 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Nykøbing FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Nykøbing FC har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Nykøbing FC kampe var antal mål OVER 3.5.

Form FC Fredericia mod Nykøbing FC

FC Fredericia håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Fredericia igennem de seneste ugers kampe. Det er alt eller intet for FC Fredericia i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Hvidovre IF, hvortil de svarede igen mod Vendsyssel FF i en 4-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 4-1 mod FC Helsingør.

Nykøbing FC håber på yderligere point til samlingen.

FC Fredericia har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Nykøbing FC har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Fremad Amager. De svarede stærkt igen mod Jammerbugt FC, som blev slået 0-5, før de sejrede 3-1 over Hobro IK.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver FC Fredericia 48% chance for at tage tre point mod Nykøbing FC. Det svarer til, at man får 2.07 på oddset for sejr til FC Fredericia, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Nykøbing FC betaler dig pengene 3.15 gange igen på oddset.

FC Fredericia v Nykøbing FC Indbyrdes historik

Deres seneste møde i Nordicbet Liga var et brag af en kamp, som sluttede 4-4 Det er trods alt ikke et resultat, man ser udspillet hver dag i Nordicbet Liga. Bookmakerne har FC Fredericia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.07, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Fredericia 48% chance for at banke Nykøbing FC. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Nykøbing FC udbetaler 3.15 i gevinst på oddset for en sejr. FC Fredericia møder Nykøbing FC med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Fredericia og Nykøbing FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Hold øje med…