FC Fredericia mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

FC Fredericia er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Nykøbing FC den kommende fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Monjasa Park.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har FC Fredericia samlet 47 point efter 28 kampe. På 31 point befinder Nykøbing FC sig rangeret som nummer 6 for 28 afviklede kampe.

Nykøbing FC går ind til kampen mod FC Fredericia den kommende fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

FC Fredericia har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Nykøbing FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 25 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.5 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Nykøbing FC.

Form FC Fredericia mod Nykøbing FC

FC Fredericia drømmer om mere.

Det er alt eller intet for FC Fredericia i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Lyngby Boldklub, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod FC Helsingør.

Nykøbing FC håber på yderligere point til samlingen.

Nykøbing FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af AC Horsens. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-3 til FC Fredericia, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Hvidovre IF.

FC Fredericia v Nykøbing FC Indbyrdes historik

FC Fredericia tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-2 tilbage i april 2022 i Nordicbet Liga. FC Fredericia møder Nykøbing FC med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 9 af de seneste 10 opgør mellem FC Fredericia og Nykøbing FC var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Fredericia og Nykøbing FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Monjasa Park i vente.

FC Fredericia mod Nykøbing FC – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Kristian Kirkegaard viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og FC Fredericia bør bringe ham i spil mod Nykøbing FC. Sidstnævnte ankommer med Mathias Kristensen, der stod for 5 mål i de seneste seks kampe.