FC Fredericia mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Monjasa Park den kommende fredag er en duel imellem hjemmeholdet FC Fredericia og gæsterne fra Nykøbing FC.

FC Fredericia går ind til runde 12 som nummer 8 i Nordicbet Liga tabellen med 11 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har Nykøbing FC samlet 2 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Nykøbing FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 5 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 25 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.5 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

FC Fredericia har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Nykøbing FC er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 11 kampe. I stedet har de spillet 2 uafgjort og lidt 9 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Nykøbing FC.

Form FC Fredericia mod Nykøbing FC

FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hobro IK med 1-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Hvidovre IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over HB Køge. FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. FC Fredericia præsterede kun én sølle sejr på Monjasa Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 0 og tabte 5 af disse, hvori de scorede 4 mål og lukkede 11 ind.

Nykøbing FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af Fremad Amager, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod SønderjyskE, der satte sig igennem med 2-3. Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv 4.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 4 kasser, som FC Fredericia indtil videre har præsteret. De indkasserede også 7 selv. Nykøbing FC er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne 1 mål på deres rejser, mens de indkasserede 13.

FC Fredericia tog 8 point fra deres seneste 5 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet 2 sejre af sig efter 10 mål scoret og 8 indkasseret. FC Fredericia scorede 3 mål og indkasserede selv 14 i deres foregående 6 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til 0 sejre og 0 point.

FC Fredericia vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Fredericia på Monjasa Park.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Fredericia mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. FC Fredericia plejer at byde at møde Nykøbing FC, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.46.

Frederik Heiselberg har været stærk for FC Fredericia i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Nykøbing FC håber, at Emilio Simonsen kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

FC Fredericia høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 6 nederlag i denne serie. Nykøbing FC sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 8 nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. FC Fredericia holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Nykøbing FC præsterede et rent i 1 af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i 10 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. FC Fredericia opererer med et snit på 3.1 mål i disse dueller, mens Nykøbing FC ligger på 1.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 8 gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af FC Fredericias seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.