FC Fredericia mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia tager imod Vejle Boldklub på Monjasa Park i runde 4 på fredag i Nordicbet Liga.

FC Fredericia er nummer 9 i tabellen med 1 point efter 3 kampe, mens Vejle Boldklub rangerer som nummer 1 med 9 point efter 3 kampe.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 0 gange.

Vejle Boldklub rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Vejle Boldklub.

Form FC Fredericia mod Vejle Boldklub

FC Fredericia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Nykøbing FC, hvorefter de mod Næstved BK tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Helsingør, der vandt 3-2.FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.

Vejle Boldklub har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Helsingør nedlagt 0-6, hvorpå Fremad Amager blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Nykøbing FC, der blev slået med 2-0.Vejle Boldklub vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

FC Fredericia vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

FC Fredericia mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod FC Fredericia ser Vejle Boldklub uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.FC Fredericia går til kampen mod Vejle Boldklub med en 3-2-5 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Nicklas Roejkjaer har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. FC Fredericia satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Dimitrios Emmanouilidis i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

FC Fredericia høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 3 nederlag.FC Fredericia vandt kun beskedne 2 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Vejle Boldklub præsterede 7 sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens FC Fredericia har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Vejle Boldklub et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 7 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af FC Fredericias sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.