FC Fredericia mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

FC Fredericia er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Vendsyssel FF den kommende søndag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.73 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Monjasa Park. FC Fredericia indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 26 point efter 13 kampe. På de 13 runder Vendsyssel FF har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 11 i stillingen. FC Fredericia skal bruge tre point den kommende søndag for at overhale Vendsyssel FF i stillingen i Nordicbet Liga. I en kamp, hvori de indtager en stor favoritværdighed, lugter det af en god chance for avancement.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia vs Vendsyssel FF.

  • FC Fredericia har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Fredericia kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Vendsyssel FF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Vendsyssel FF ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • Vendsyssel FF har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe.

Form FC Fredericia vs Vendsyssel FF

FC Fredericia drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Fredericia, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. FC Fredericia har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Lyngby Boldklub. De svarede stærkt igen mod Fremad Amager, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-1 over Esbjerg fB.

Vendsyssel FF drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Vendsyssel FF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Vendsyssel FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Jammerbugt FC med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod AC Horsens. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod FC Helsingør.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver FC Fredericia58% chance for at tage tre point mod Vendsyssel FF. Det svarer til, at man får 1.73 på oddset for sejr til FC Fredericia, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Vendsyssel FF betaler dig pengene 4.00 gange igen på oddset.

FC Fredericia v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Hverken FC Fredericia eller Vendsyssel FF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. FC Fredericia går ind til opgøret med en historik mod Vendsyssel FF, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Fredericia og Vendsyssel FF. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Patrick Egelund. Han er topscorer for FC Fredericia med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Vendsyssel FF krydser til gengæld fingre for, at undefined kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på undefined mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede undefined i de seneste seks.