FC Fredericia mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Vendsyssel FF kommer til Monjasa Park til et opgør i Nordicbet Liga den kommende tirsdag, håber FC Fredericia at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

FC Fredericia er nummer 4 i tabellen med 35 point efter 22 kampe, mens Vendsyssel FF rangerer som nummer 3 med 36 point efter 22 kampe.

FC Fredericia fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende tirsdag. Vendsyssel FF bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Vendsyssel FF har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på tirsdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

FC Fredericia er noteret for ni sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret ti sejre og seks uafgjorte samt seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 7 af FC Fredericia’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk FC Fredericia har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 FC Fredericia hjemmekampe , har summen af mål været over 3.5
  • FC Fredericia har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 9 af Vendsyssel FF’s seneste 11 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål

Form FC Fredericia mod Vendsyssel FF

Det er ikke helt skidt for FC Fredericia, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Næstved BK, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod HB Køge, før de desværre tabte med 6-1 til Silkeborg. FC Fredericia har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Monjasa Park. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede seks og indkasserede 11 mål.

De seneste tre kampe har for Vendsyssel FF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Sønderjyske Fodbold med 0-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-3 mod AaB. Deres seneste opgør, mod Hobro IK, indbragte et point i en 1-1 kamp. Vendsyssel FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

FC Fredericia opnåede syv point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med otte mål scoret og ti indkasseret. Vendsyssel FF scorede 13 mål og lukkede 12 ind i deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem fire sejre og 15 point.

FC Fredericia vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

FC Fredericia mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod FC Fredericia. Hverken FC Fredericia eller Vendsyssel FF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. FC Fredericia går til kampen mod Vendsyssel FF med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Fredericia og Vendsyssel FF.

FC Fredericia mod Vendsyssel FF Spiltips

Hold godt øje med Emilio Simonsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for FC Fredericia. For gæsterne præsterede Carl Lange fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Fredericia vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Vendsyssel FF vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for FC Fredericia på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Vendsyssel FFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Fredericia har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har Vendsyssel FF et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Fredericias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.