FC Fredericia vs Fremad Amager – Optakt, bedste Odds og gode tips

Både FC Fredericia og Fremad Amager går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i Nordicbet Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Monjasa Park.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Fremad Amager præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

FC Fredericia er noteret for fem sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Fremad Amager kigger på syv sejre, samt to uafgjorte såvel som 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Fremad Amager.

  • 7 af FC Fredericia’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af FC Fredericia’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Fredericia var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 7 af de seneste 9 kampe
  • FC Fredericia har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
  • 16 af Fremad Amager’s seneste 18 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fremad Amager i 24 af de seneste 26 udekampe
  • I de seneste 3 Fremad Amager udekampe, har summen af mål været over 4.5
  • Fremad Amager var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 4 Fremad Amager udekampe, har summen af mål været over 3.5

Form FC Fredericia mod Fremad Amager

FC Fredericia har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sønderjyske tabte de 4-0, hvorefter de vandt 3-0 over HB Køge. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Vejle Boldklub. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for FC Fredericia at opnå målet. FC Fredericia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Fremad Amager først at banke Hobro IK med 2-1. Herefter nedlagde de også Næstved BK med 2-3, inden stimen stoppede mod FC Helsingør, der vandt en 0-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede syv mål.

FC Fredericia vs Fremad Amager – Seneste nyt

Fremad Amager ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Fredericia på Monjasa Park.

Yannick Agnero rejser ikke med Fremad Amager til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Fredericia mod Fremad Amager – indbyrdes historik

FC Fredericia har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Fremad Amager. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang FC Fredericia stod overfor Fremad Amager. Det sluttede 3-3 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. FC Fredericia vandt fem opgør, mens Fremad Amager sejrede fire gange. En hjemmesejr giver odds 1.70 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 4.20.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes Nordicbet Liga opgør mellem FC Fredericia og Fremad Amager blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem FC Fredericia og Fremad Amager.

FC Fredericia mod Fremad Amager Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Frederik Carstensen viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og FC Fredericia bør bringe ham i spil mod Fremad Amager. Sidstnævnte ankommer med Christoffer Boateng, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

FC Fredericia vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Fremad Amager vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Fremad Amager lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens FC Fredericia præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Monjasa Park.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. FC Fredericia formåede at score 1.8 mål i snit, hvorimod Fremad Amager snittede 1.6 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst otte gange i de kampe. Der var over 2.5 mål i otte af FC Fredericias foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.4 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Fremad Amager spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.