FC Fredericia vs HB Køge – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Fredericia tager på søndag imod HB Køge i Nordicbet Liga på Monjasa Park.

Med tre sejre i træk er FC Fredericia klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om HB Køge, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

FC Fredericia har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 20 mål. Det kaster et gennemsnit på to af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens HB Køge præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

FC Fredericia er noteret for otte sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

HB Køge har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v HB Køge.

  • 10 af FC Fredericia’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Fredericia var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • FC Fredericia var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med under 3.5 mål
  • Der er scoret imod HB Køge i 9 af de seneste 10 udekampe
  • HB Køge har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • HB Køge tabte deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 HB Køge udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod HB Køge i 8 af de seneste 10 kampe

Form FC Fredericia mod HB Køge

FC Fredericia er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Fremad Amager nedlagt 2-1, hvorefter det blev 2-0 mod Nykøbing FC. Senest måtte også Fremad Amager bøje sig i et 1-3 nederlag. FC Fredericia præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Monjasa Park. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede 11 mål.

HB Køge har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Hillerød Fodbold. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-3 til Hobro IK, for så at svare igen med en 3-5 sejr over Nykøbing FC. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

FC Fredericia opnåede tre point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 11 mål scoret og 20 indkasseret. HB Køge vandt tre sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 16 mål og lukkede 23 ind. Dette indbragte dem 12 point.

FC Fredericia vs HB Køge – Seneste nyt

FC Fredericia mod HB Køge – indbyrdes historik

FC Fredericia har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 14 indbyrdes opgør mod HB Køge. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. FC Fredericia går til kampen mod HB Køge med en 5-4-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Nordicbet Liga opgør mellem FC Fredericia og HB Køge blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Fredericia og HB Køge fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

FC Fredericia mod HB Køge Spiltips

Adam Jakobsen har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for FC Fredericia, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod HB Køge. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Yousef Salech, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

FC Fredericia var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. HB Køge sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. HB Køge præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. FC Fredericia formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Monjasa Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Fredericia presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens HB Køge presterte 1.1 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.