FC Fredericia vs HB Køge – Spilfiduser, Optakt og Odds

HB Køge gæster FC Fredericia’s stadion den kommende fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet FC Fredericia.

FC Fredericia er nummer 11 i tabellen med 15 point efter 19 kampe, mens HB Køge rangerer som nummer 7 med 25 point efter 19 kampe.

FC Fredericia fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. HB Køge bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at FC Fredericia ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på to pr. kamp med to clean sheets undervejs.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens HB Køge præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

FC Fredericia er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

HB Køge har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v HB Køge.

  • Der er scoret imod FC Fredericia i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • FC Fredericia har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Fredericia har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 7 af FC Fredericia’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 8 af de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 13 af de seneste 15 kampe
  • HB Køge scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • HB Køge scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • HB Køge har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form FC Fredericia mod HB Køge

FC Fredericia har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-1 sejr over FC Helsingør. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-2 til Hillerød Fodbold, siden 4-0 mod Sønderjyske. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for FC Fredericia at opnå målet. FC Fredericia præsterede kun én sølle sejr på FC Fredericia’s stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede ni ind.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Hvidovre IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-3. De revancherede de med en sejr på 1-4 over FC Helsingør, inden de senest spillede 0-0 mod Vejle Boldklub. HB Køge vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede seks mål ind og scorede selv 11.

FC Fredericia vs HB Køge – Seneste nyt

FC Fredericia mod HB Køge – indbyrdes historik

HB Køge har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod FC Fredericia. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. FC Fredericia har kikkerten rettet mod en sejr den kommende fredag, da de nyder en god 5-4-1 historik mod HB Køge i den seneste tid. Bookmakernes bedste odds på en hjemmesejr ligger i odds 2.25.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Nordicbet Liga opgør mellem FC Fredericia og HB Køge blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem FC Fredericia og HB Køge.

FC Fredericia mod HB Køge Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Frederik Carstensen, der viser god form for FC Fredericia. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod HB Køge.Gæsterne krydser fingre for Joachim Rothmann til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Fredericia høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led syv nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Begge hold scorede i tre af de seneste 10 hjemmekampe for FC Fredericia. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for HB Køge.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens HB Køge snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som HB Køge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.