FC Fredericia vs Hillerød Fodbold – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Fredericia byder velkommen til Hillerød Fodbold i Nordicbet Liga på fredag på Monjasa Park.

Nøjagtig tre points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Monjasa Park.

FC Fredericia har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Hillerød Fodbold vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fem gange i deres seneste ti opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Vores tip

  • 5 af FC Fredericia’s seneste 7 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 9 af de seneste 11 kampe
  • FC Fredericia har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Fredericia tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • 5 af FC Fredericia’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 18 af de seneste 20 udekampe
  • Hillerød Fodbold tabte deres seneste 7 udekampe
  • Hillerød Fodbold var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hillerød Fodbold var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål

Form FC Fredericia mod Hillerød Fodbold

Det er alt eller intet for FC Fredericia i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Hobro IK, hvortil de svarede igen mod Sønderjyske Fodbold i en 1-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 4-0 mod AaB. FC Fredericia tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. FC Fredericia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 14 og indkasserede fem mål.

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-4 af HB Køge, før Kolding IF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hobro IK, der satte sig igennem med 0-1. Det forventes, at Hillerød Fodbold vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Nordicbet Liga er succeskriteriet. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv fire.

FC Fredericia vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

FC Fredericia mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

FC Fredericia ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Hillerød Fodbold. Både FC Fredericia og Hillerød Fodbold vandt blot to af deres seneste to opgør, mens forbløffende nul kampe sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste pris for en remis ligger i odds 3.80 netop nu.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem FC Fredericia og Hillerød Fodbold.

FC Fredericia mod Hillerød Fodbold Spiltips

Adam Jakobsen har været stærk for FC Fredericia i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Berzan Kücükylidiz kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Fredericia vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. FC Fredericia satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt en af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på 1.75 mål, mens Hillerød Fodbold snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af FC Fredericias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.