FC Fredericia vs Hillerød Fodbold – Spilfiduser, Optakt og Odds

FC Fredericia agerer værter for Hillerød Fodbold når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på fredag på Monjasa Park.

FC Fredericia har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende fredag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hillerød Fodbold er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Hillerød Fodbold præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

FC Fredericia har vundet 11 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. FC Fredericia er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Hillerød Fodbold kigger på 12 sejre, samt fire uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Hillerød Fodbold.

  • FC Fredericia har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • FC Fredericia har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Fredericia scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe FC Fredericia har spillet, har begge hold scoret
  • FC Fredericia uafgjort deres seneste 3 kampe
  • 12 af Hillerød Fodbold’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Hillerød Fodbold tabte deres seneste 4 udekampe
  • 6 af Hillerød Fodbold’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet deres seneste 4 udekampe

Form FC Fredericia mod Hillerød Fodbold

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er FC Fredericia på udkig efter en sejr. Mod Hobro IK spillede de 2-2, før de også delte point med HB Køge i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Fremad Amager. FC Fredericia havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. FC Fredericia vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 15 mål og lukkede fire.

Hillerød Fodbold har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Fremad Amager. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 5-2 til Nykøbing FC, for så at svare igen med en 1-0 sejr over HB Køge. FC Fredericia havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Hillerød Fodbold kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fire.

FC Fredericia opnåede tre point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med otte mål scoret og 18 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hillerød Fodbold sig ti point og tre sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede 12 gange.

FC Fredericia vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

FC Fredericia mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. FC Fredericia vandt en af deres foregående tre kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem FC Fredericia og Hillerød Fodbold.

FC Fredericia mod Hillerød Fodbold Spiltips

Essam Salamoun virker til at være i anstændig form for Hillerød Fodbold, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Fredericia, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Adam Jakobsen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

FC Fredericia var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Hillerød Fodbold to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på en mål, mens Hillerød Fodbold snittede 1.67 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.