FC Fredericia vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

FC Fredericia byder velkommen til Hobro IK i Nordicbet Liga den kommende fredag på Monjasa Park.

FC Fredericia går ind til runde 28 som nummer 2 i Nordicbet Ligaens kvalifikationsspil med 36 point på kontoen. Med 27 runder bag dem har Hobro IK samlet 33 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i kvalifikationsspillet.

FC Fredericia har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende fredag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hobro IK har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

FC Fredericia er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. FC Fredericia noterede sig en sejr i deres seneste 6 kampe på stribe.

Hobro IK kigger på otte sejre, samt ni uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Hobro IK.

  • FC Fredericia vandt deres seneste 5 kampe
  • FC Fredericia var i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • FC Fredericia vandt deres seneste 4 hjemmekampe
  • FC Fredericia scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • I 11 af de seneste 12 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 13 kampe
  • I de seneste 6 udekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Hobro IK’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe

Form FC Fredericia mod Hobro IK

FC Fredericia er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev HB Køge nedlagt 6-1, hvorefter det blev 0-1 mod Hobro IK. Senest måtte også Hillerød Fodbold bøje sig i et 1-2 nederlag. FC Fredericia har vist potent form på Monjasa Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Fremad Amager sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod FC Fredericia fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Nykøbing FC blev nedlagt med 3-1. Hobro IK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv otte.

FC Fredericia opnåede tre point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 11 mål scoret og 20 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig otte point og to sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede syv gange.

FC Fredericia vs Hobro IK – Seneste nyt

FC Fredericia mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. FC Fredericia går til kampen mod Hobro IK med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Fredericia og Hobro IK fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

FC Fredericia mod Hobro IK Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Adam Jakobsen viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og FC Fredericia bør bringe ham i spil mod Hobro IK. Sidstnævnte ankommer med Don Deedson Louicius, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

FC Fredericia høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt tre nederlag. FC Fredericia satte syv sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt fem af deres seneste 10 kampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Fredericia har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Hobro IK et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.