FC Fredericia vs Nykøbing FC – Spilfiduser, Optakt og Odds

Nykøbing FC gæster Monjasa Park på fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet FC Fredericia.

FC Fredericia går ind til runde 23 som nummer 5 i kvalifikationsspillet med 21 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Nykøbing FC samlet 17 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kamp med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Nykøbing FC kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

FC Fredericia er noteret for seks sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Nykøbing FC har indtil videre præsteret fire sejre og fem uafgjorte samt 13 nederlag i Nordicbet Liga. Nykøbing FC bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Nykøbing FC.

  • 9 af FC Fredericia’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af FC Fredericia’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 9 af de seneste 11 kampe
  • FC Fredericia scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • FC Fredericia var i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • I 11 af de seneste 13 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 22 af de seneste 24 kampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 22 af de seneste 24 udekampe
  • Nykøbing FC scorede i deres seneste 10 kampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret

Form FC Fredericia mod Nykøbing FC

FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke HB Køge med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Vejle Boldklub. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Fremad Amager. FC Fredericia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede fem mål.

Nykøbing FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Hobro IK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 4-2 over HB Køge, inden de senest spillede 1-1 mod Sønderjyske. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Nykøbing FC to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede seks mål.

Nykøbing FC vandt to sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 15 mål og lukkede 25 ind. Dette indbragte dem otte point.

FC Fredericia vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Fredericia på Monjasa Park.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Fredericia mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Nykøbing FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod FC Fredericia. I det seneste opgør mellem disse to løb Nykøbing FC med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. FC Fredericia går til kampen mod Nykøbing FC med en 5-4-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 8 de seneste 9 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem FC Fredericia og Nykøbing FC blev der scoret mindst fire gange. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem FC Fredericia og Nykøbing FC. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

FC Fredericia mod Nykøbing FC Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Frederik Carstensen viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og FC Fredericia bør bringe ham i spil mod Nykøbing FC. Sidstnævnte ankommer med Luca Kjerrumgaard, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

FC Fredericia høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Nykøbing FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. FC Fredericia har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Monjasa Park, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted ni gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. FC Fredericia formåede at score 2.8 mål i snit, hvorimod Nykøbing FC snittede 1.7 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af FC Fredericias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Nykøbing FC formåede at score to mål i gennemsnit.