FC Heidenheim mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når FC Heidenheim byder Borussia Dortmund op til dans den kommende fredag på Voith-Arena stadion.

FC Heidenheim er nummer 10 i tabellen med 23 point efter 19 kampe, mens Borussia Dortmund rangerer som nummer 4 med 36 point efter 19 kampe.

Borussia Dortmund er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Voith-Arena Tyskland Bundesliga.

FC Heidenheim kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Borussia Dortmund kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

FC Heidenheim har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. FC Heidenheim tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Borussia Dortmund har indtil videre præsteret ti sejre og seks uafgjorte samt tre nederlag i Tyskland Bundesliga. Borussia Dortmund tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • FC Heidenheim scorede i 16 af deres seneste 18 kampe i Tyskland Bundesliga
  • FC Heidenheim scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe FC Heidenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • FC Heidenheim scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • FC Heidenheim har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • Borussia Dortmund scorede i 37 af deres seneste 38 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i deres seneste 19 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Borussia Dortmund scorede i 18 af deres seneste 20 kampe

Form FC Heidenheim mod Borussia Dortmund

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er FC Heidenheim på udkig efter en sejr. Mod FC Köln spillede de 1-1, før de også delte point med Wolfsburg i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Hoffenheim. FC Heidenheim vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også ti ind.

Borussia Dortmund har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Darmstadt nedlagt 0-3, hvorpå FC Köln blev fejet til side med 0-4. Senest gik formen ud over Bochum, der blev slået med 3-1. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Borussia Dortmund to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede 13 mål.

FC Heidenheim opnåede en sejre og fire point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind. Borussia Dortmund vandt tre sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 15 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem 11 point.

FC Heidenheim vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

FC Heidenheim kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Borussia Dortmund.

Benedikt Gimber, Denis Thomalla, Thomas Leon Keller og Elidon Qenaj er blandt de fire spillere, som mangler for FC Heidenheim den kommende fredag.

Borussia Dortmund må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Marco Reus, Julian Brandt, Gregor Kobel, Sebastien Haller, Karim Adeyemi, Julian Ryerson, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Voith-Arena.

FC Heidenheim mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Det sluttede uden vinder, da FC Heidenheim senest mødte Borussia Dortmund, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 2-2 kamp på Voith-Arena. FC Heidenheim går til kampen mod Borussia Dortmund med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I en af de tidligere en kampe mellem FC Heidenheim og Borussia Dortmund scorede begge hold.

FC Heidenheim mod Borussia Dortmund Spiltips

Patrick Mainka fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Tyskland Bundesliga for FC Heidenheim. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Niclas Fuellkrug i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga for Borussia Dortmund.

FC Heidenheim vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Borussia Dortmund vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. FC Heidenheim præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Voith-Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. FC Heidenheim præsterede et gennemsnit på to mål, mens Borussia Dortmund snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af FC Heidenheims sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Borussia Dortmund spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.